Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zelná pomazánka s křenem

fotka Zelná pomazánka s křenem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zelná pomazánka s křenem:

200 g rostlinné máslo  | 250 g hlávkové zelí  | 2 lžíce tatarka  | 2 lžíce sladká smetana  | 1 lžíce bílý jogurt  | 2 lžíce jemně nastrouhaný křen  | 1 lžíce citrónová štáva  | 1 lžíce moučkový cukr  | špetka sůl  | 2 vejce natvrdo

Postup přípravy receptu Zelná pomazánka s křenem:

Hlávkové zelí zbavíme poškozených listů a košťálu. Potom je nakrájíme na tenké nudličky, které ještě usekáme nadrobno a odložíme na chladné místo. V misce na přípravu pomazánky dohladka utřeme rostlinné máslo s tatarskou omáčkou se sladkou smetanou, s bílým jogurtem jemně nastrouhaným čestvým křenem, citronovou šťávou, moučkovým cukrem a se solí podle vlastní chuti.
Potom vmícháme zelí. Hotovou pomazánku roztíráme na chléb, nebo na sendvič opečený nasucho nebo připravený v topinkovači. Servírujeme ozdobené kolečky vajec uvařených natvrdo.


Fotky receptu Zelná pomazánka s křenem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelná pomazánka s křenem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !