Postup přípravy receptu Zelný salát s cibulí a hořčicí:
Očištěné a omyté zelí nakrájíme na jemné nudličky. Zálivku připravíme z: oleje, hořčice, octa (asi 2-3 lžíce), soli (asi 1 a půl lžíce), pepře (1 lžíci i více), cukru krystalu (asi 3 lžíce) a nastrouhané cibule. Zálivku jak jsem popsal neberte přesně tak jak jsem psal, ale podle chuti kdy přesně poznáte, že to je ono! Občas většinou dorovnáváte poměr mezi solí a cukrem.
Promíchejte se zelím a nechte v lednici minimálně hodinu uležet. Já nechávám min. dvě hodiny a je super. Hlavně když je v lednici i dva dny, tak je k sežrání, ale tak dlouho tam nevydrží. Dobrou chuť, Zelný salát s cibulí a hořčicí se dá jíst ke všemu, ale samotný je nejlepší.