Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Žemle plněné drůbežím masem

fotka Žemle plněné drůbežím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Žemle plněné drůbežím masem:

8 ks žemle nebo housky  | 150 g vařené nebo pečené drůbeží maso  | 1 ks červená paprika  | 1 ks cibule  | 1 ks vejce  | 1 lžíce olej  | 150 g majonéza  | 1 lžíce hořčice  |  sůl podle chuti  |  pažitka

Postup přípravy receptu Žemle plněné drůbežím masem:

Žemle rozřízneme a vydlabeme vnitřek. Maso nakrájíme na kostičky, vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí ho oloupeme a drobně nasekáme. Papriku omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a osmažíme na pánvi na oleji. Přidáme maso, papriku a podusíme asi 10 minut. Necháme trochu vychladnout, přidáme vejce, jemně nasekanou pažitku, hořčici a nakonec majonézu. Osolíme a pořádně promícháme. Směsí naplníme housky a dáme na plech. Zapékáme v horké troubě při teplotě 300 st. C. asi 15 minut. Žemle plněné drůbežím masem podáváme teplé.


Fotky receptu Žemle plněné drůbežím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žemle plněné drůbežím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !