Použité suroviny receptu Žemlové knedlíčky vídeňské:
8 ks žemlí
| 60 g másla
| 15 g jemně krájené cibulky
| 0,25 l mléka
| 2 ks vejce
| 70 g hrubé mouky
| petrželka
| sůl
Postup přípravy receptu Žemlové knedlíčky vídeňské:
Housky nakrájíme na malé kostičky a osmahneme je do křupava na másle, spolu s cibulkou a petrželkou. Vychladlé zalijeme mlékem s rozmíchanými vajíčky a solí. Necháme vsáknout, přimícháme hrubou mouku, z těsta utvoříme knedlíčky o průměru 3 cm a mírným varem opatrně vaříme v osolené vodě 5 minut. Žemlové vídeňské knedlíky podáváme k masu.
Fotky receptu Žemlové knedlíčky vídeňské:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!