Použité suroviny receptu Zimní salát s kousky pstruha:
1 čekanka
| 1 radicchio
| 75 g polního salátu
| 1 kiwi
| hvězdičky karamboly
| 2 lžíce sezamu
| 150 g kysané smetany
| 4 lžíce čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
| 125 g uzeného filé z pstruha (makrely)
Postup přípravy receptu Zimní salát s kousky pstruha:
Čekanku, radicchio a polní salát očistíme, omyjeme, osušíme a natrháme na kousky o velikosti sousta. Kiwi oloupeme, karambolu nakrájíme na plátky. Sezam bez přidání tuku orestujeme na pánvi a necháme vychladnout. Kysanou smetanu smícháme s pomerančovou sťávou a sezamem. Filé z ryby nakrájíme. Rozdělíme na 4 talíře spolu se salátem a ovocem a krátce před podáváním polijeme sezamovým dresinkem.
Fotky receptu Zimní salát s kousky pstruha:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!