Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí

fotka Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí:

350 g brambor  | 250 g vepřové kýty  | 200 g kuřecích prsou  | 200 g cukety  | 150 g baklažánu  | 1 ks červené papriky  | 4 stroužky česneku  | 3 ks cibule  | 2 ks rajčat  | 1 lžíce kořenící směsi na grilování  | 1 dl Coca Coly  | 3 lžíce čerstvé bazalky  | 1 lžíce šalvěje  |  bílý pepř podle chuti

Postup přípravy receptu Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí:

Vepřové maso nakrájíme na plátky a okořeníme. Kuřecí prsa potřeme utřeným česnekem. Maso dáme do misky, proložíme šalvějí a bazalkou, zalejeme olejem a podlejeme nápojem Coca Cola, promícháme. Podle potřeby necháme odstát. Potom ho střídavě s plátky cukety, baklažánu, papriky, cibule a brambor napichujeme na velkou jehlu, opekáme na grilu a občas potíráme olejem. Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí se může grilovat i v alobalu.


Fotky receptu Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Živáňská pečeně s bazalkou a šalvějí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !