Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žižkovské pikantní maso

fotka Žižkovské pikantní maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Žižkovské pikantní maso:

4 hovězí roštěnky  | 2 menší pórky  | 3-4 stroužky česneku  | 2 lžičky solamylu  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Žižkovské pikantní maso:

Maso nakrájíme na tenké nudlič­ky, pórek a česnek na tenké plátky. Vše dáme do misky přidáme sůl, solamyl, olej a dobře promícháme. Dáme odle­žet do chladničky na 1 hodinu. Po hodině vše osmahneme na rozpáleném oleji doměkka. Příloha - rýže.


Fotky receptu Žižkovské pikantní maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žižkovské pikantní maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles