Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřinová sekaná na smetaně

fotka Zvěřinová sekaná na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zvěřinová sekaná na smetaně:

200 g mletého masa ze zvěřiny (srnčího, jeleního nebo dančího)  | 200 g mletého vepřového masa  | 1-2 vejce  | 1 žemle  | na navlhčení smetana  | špetka soli  | 1 lžička koření divočina  | 80 g slaniny  | 1 lžička hořčice  | 250 ml zakysané smetany  | 1 lžička hladké mouky

Postup přípravy receptu Zvěřinová sekaná na smetaně:

Mleté zvěřinové a vepřové maso dobře promícháme s vejci, žemlí pokapanou smetanou, solí, kořením a nakrájenou slaninou. Vytvarujeme šišku, dáme ji do pekáčku, podlijeme trochou vody a zvolna pečeme. Upečenou sekanou vyjmeme a do výpeku přidáme hořčici, smetanu rozmíchanou s moukou, povaříme a přecedíme.


Fotky receptu Zvěřinová sekaná na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřinová sekaná na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !