Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřinové krokety

fotka Zvěřinové krokety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zvěřinové krokety :

40 g másla,  | 40 g hladké mouky,  | 1/8 l mléka,  | 150 g žampionů,  | 2 vejce,  | 3 lžíce madeiry,  | 400 g masa ze zvěřiny,  | špetka mletého hřebíčku  | 1/2 lžičky soli  | 1/4 lžičky pepře  | K obalování:  | 2 vejce,  | asi 100 g strouhanky,  | 1/2 l oleje ke smažení

Postup přípravy receptu Zvěřinové krokety :

Máslo rozpusťte, když zezlátne, smíchejte s moukou a nechte krátce zpěnit. Zakvedlejte mléko a nechte vzkypět. Dejte vychladnout.

Houby očistěte, omyjte, osušte a jemně rozsekejte. Přidejte do moučné kaše, smíchejte s vejci a madeirou.

Maso rozemelte, společně s kořením přidejte do houbové směsi. Ochuťte a na moučném válu vytvořte 2 sm silné krokety.

Krokety postupně obalujte v rozkvedlaných vejcích a strouhance a nechte krátce odpočinou v chladničce. Smažte na oleji do zlatova.



Fotky receptu Zvěřinové krokety :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřinové krokety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !