Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřinové ragú

fotka Zvěřinové ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zvěřinové ragú:

2 hrnky odřezků ze zvěřiny (kančí, srnčí, jelení, daňčí)  | 1 plátek slaniny  |  sůl  |  pepř  | 4 sterilované okurky  | 2 lžíce oleje  | 2 feferonky  | 1/2 hrnku nakrájených hub  | 1 lžíce kečupu  | 2 lžíce hladké mouky  | 1/2 hrnku červeného vína  | 1/2 hrnku vývaru

Postup přípravy receptu Zvěřinové ragú:

Maso promícháme s olejem a necháme chvíli odležet. Slaninu nakrájíme na tenké nudličky, roztavíme a maso na ní zprudka opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené houby, feferonky, nastrouhané okurky a kečup. podlijeme vínem a dusíme, až je maso měkké. Během dušení maso podléváme vývarem a občas promícháme.


Fotky receptu Zvěřinové ragú:

Zvěřinové ragú
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Zvěřinové ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !