Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.06. 2025
Dnes má svátek Šárka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřinové soté s hruškami a olivami

fotka Zvěřinové soté s hruškami a olivami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zvěřinové soté s hruškami a olivami:

600 g jelení kýty  | 1 cibule  | 2 hrušky  |  šťáva z půlky citronu  | 10 černých oliv  | 1 lžička medu  | 1 lžička plnotučné hořčice  | 10 kompotovaných višní  | 3 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř  |  jalovec

Postup přípravy receptu Zvěřinové soté s hruškami a olivami:

Jelení kýtu nakrájíme na kostky. Na olivovém oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a okořeníme. Když je maso skoro hotové, přidáme med, citronovou šťávu, hořčici, nakrájené hrušky a černé olivy. Na závěr přimícháme na půlky nakrájené kompotované višně, necháme prohřát a podáváme.


Fotky receptu Zvěřinové soté s hruškami a olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřinové soté s hruškami a olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles