Postup přípravy receptu Zvěřinový guláš s brambory:
Špek nakrájíme na kostičky. Cibule a česnek očistíme. Cibuli nasekáme najemno, česnek prolisujeme a utřeme. Zvěřinu podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky.
V hrnci rozpálíme sádlo. Vsypeme špek a necháme jej zesklovatět. Přidáme cibuli a společně smažíme dozlatova. Pak přidáme maso, česnek a osmahneme, aby se maso zatáhlo. Základ osolíme, opepříme a okořeníme paprikou. Pak je podlijeme vínem a dusíme.
Zatím si očistíme brambory s houbami a nakrájíme je na kousky. Když je maso téměř měkké, zasypeme je kousky hub a brambor, a dusíme až doměkka. Rajčata nakrojíme, spaříme, zchladíme a oloupeme. Zbavíme je peciček, nakrájíme na kousky a přidáme do zvěřinového guláše. Vše ještě jednou krátce povaříme, nakonec dáme majoránku podle chuti.
Hotový zvěřinový guláš s brambory podáváme horký a s čerstvým pečivem.