Použité suroviny receptu Bramborák s drůbežím masem:
400 g brambory
| 80 g hladká mouka
| 2 vejce
| 400 g červená paprika
| 200 g pórek
| 200 g kuřecí prsa
| 10 g sekaná petrželka
| 30 g česnek
| špetka sůl, pepř, majoránka
| 5 g sójová omáčka
| 5 g olivový olej
Postup přípravy receptu Bramborák s drůbežím masem:
Kuřecí maso nakrájíme na proužky a promícháme se sójovou omáčkou. Opečeme na olivovém oleji, přidáme pokrájený pórek a na nudličky nakrájenou kapii a petrželku.
Nastrouhané brambory necháme ustát a slijeme vodu, pak smícháme s vejcem, hladkou moukou a kořením do bramboráku. Smažíme na speciální folii pro pečení bez tuku. Bramborák naplníme směsí z kuřecího masa a přeložíme.
Fotky receptu Bramborák s drůbežím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!