Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Burákové rizoto

fotka Burákové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Burákové rizoto:

400 g mletého masa  | 2 šálky rýže  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce oleje  | 150 g tvrdého sýra  |  sůl  |  pepř  |  chilli koření  | 1 lžíce burských oříšků  | 4 rajčata

Postup přípravy receptu Burákové rizoto:

Nejdříve uvaříme samostatně rýži tak, aby byla měkká a sypká. Zatímco se rýže vaří, dáme si na pánev olej a necháme na něm zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme špetku chilli koření a vyloupané burské oříšky. Vše společně podusíme ve vlastní šťávě za občasného zamíchání. V zapékací misce promícháme uvařenou rýži a připravenou masovou směs včetně části vypečeného tuku ( pozor, nesmí být přepálený). Směs zapečeme v troubě asi 8 až 10 minut, ke konci zapékání ji posypeme nastrouhaným sýrem, který se má pouze rozpustit. Jednotlivé porce ozdobíme na talířích plátky nakrájených rajčat.


Fotky receptu Burákové rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burákové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !