Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buřtíky na pivu

fotka Buřtíky na pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Buřtíky na pivu:

10 špekáčků  | 1,5 lžičky oleje  |  grilovací koření  | 3 větší cibule  |  kečup  | 1 láhev piva

Postup přípravy receptu Buřtíky na pivu:

Nakrájíme cibuli ne kolečka. Špekáčky si nakrojíme v půlce, tak aby se nám při pečení rozevřely, ale nepřepůlily se. Na plech nalijeme na dno 1,5 lžičky oleje a rovnoměrně rozložíme nakrájenou cibuli. Dále naklademe naříznuté buřty, polijeme je tak 3/4 lahve piva a posypeme grilovacím kořením. Až se začnou buřty malinko zbarvovat, zalijeme zbytkem piva, posypeme ještě jednou kořením a polijeme kečupem-buřty i tekutinu v pekáči. Buřty pečeme tak dlouho, až je propečení pro nás ideální.


Fotky receptu Buřtíky na pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buřtíky na pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !