Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Carpaccio ze žampionů

fotka Carpaccio ze žampionů
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Carpaccio ze žampionů:

300 g žampionů  |  šťáva ze 2 citronů  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce listové petržele  |  olivový olej  | 1 lžíce balsamikového octa  |  pepř  |  sůl  |  případně zelenina na servírování

Postup přípravy receptu Carpaccio ze žampionů:

Houby oloupeme, nohy odkrojíme (nemusíme jen u velmi mladinkých malých hub) a hlavičky nakrájíme na velmi tenké plátky. Olej, ocet, nasekané bylinky a česnek, pepř a sůl promícháme a vidličkou vyšleháme do emulze. Houby zakapeme touto emulzí a necháme odležet přes noc (nebo alespoň 1-2 hodiny). Potom upravíme na talíř a můžeme plátky hub proložit plátky zeleniny. Pokapeme zálivkou a podáváme s pečivem jako předkrm nebo pohoštění k vínu.


Fotky receptu Carpaccio ze žampionů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Carpaccio ze žampionů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !