Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Cherwelský krocan

fotka Cherwelský krocan
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Cherwelský krocan:

1 kg krocana  | 30 g soli  | 120 g slaniny  | 80 g cibule  | 80 g vařené mrkve  | 80 g žampionů  | 80 g moravského klobásu  | 50 g kečupu  | 0,1 litru červeného vína

Postup přípravy receptu Cherwelský krocan:

Prošpikovaný a osolený krocan se peče obvyklým způsobem. Do výpeku zamícháme kečup a červené víno. 2/3 slaniny nakrájíme na tenké plátky, na pánvi zlehka opečeme s kolečky klobásy, na hrubé kostky nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené žampiony. Nakonec vmícháme kolečka mrkve, kterou jsme nakrájlei vroubkovým nožem. Touto směsí obložíme upečeného krocana


Fotky receptu Cherwelský krocan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cherwelský krocan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !