Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citronové jehněčí maso

fotka Citronové jehněčí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Citronové jehněčí maso:

4 plátky jehněčího masa  | 60 g oleje  | 60 g polohrubé mouky  | 1 stroužek česneku  | 1,5 dl bílého vína  | 1,5 dl slabého masového vývaru  | 2 lžíce citronové šťávy  |  mateřídouška  |  sůl

Postup přípravy receptu Citronové jehněčí maso:

Hnědací nádobí rozpálíme v mikrovlnce při plném výkonu. Přidáme olej a ohříváme 1 minutu při plném výkonu. Plátky masa vložíme do hnědací nádoby a 3 minuty při plném výkonu z každé strany opečeme. Plátky masa vyjmeme a do šťávy přidáme mouku, kterou 1 minutu necháme zhnědnout při plném výkonu. Přilijeme víno, masový vývar a citronovou šťávu. Při plném výkonu vaříme 3 minuty, dokud omáčka nezhoustne. Osolíme, přidáme utřený česnek a mateřídoušku. Maso vrátíme zpět do nádoby, přikryjeme a 15 minut vaříme při středním výkonu. Podáváme ozdobené plátky citronu s vařenými bramborami.


Fotky receptu Citronové jehněčí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Citronové jehněčí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !