Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty

fotka Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty:

600 g jehněčí kýty bez kosti  | 400 g nových oloupaných brambor  | 100 g olivového oleje  | 4 stroužky česneku  | 2 ks větší cibule  | 350 ml suchého červeného vína  | 150 g sušených italských rajčat  |  sůl, pepř, tymian

Postup přípravy receptu Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty:

Cibuli pokrájíme nahrubo a zpěníme na olivovém oleji. Vykoštěnou a odblaněnou jehněčí kýtu nakrájíme na kostky, osolíme opepříme a společně s utřeným česnekem restujeme s cibulí do červena. Podlijeme polovinou vína a dusíme cca 40 min.
Pak přidáme tymián, brambory, rajčata a zbytek červeného vína. Po cca 20 min je pokrm hotový.
Podává se horký na předem ohřátý talíř s bílým francouzským chlebem.


Fotky receptu Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené jehněčí s novými bramborami a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !