Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené telecí po toskánsku

fotka Dušené telecí po toskánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené telecí po toskánsku:

800 g telecí plece  | 2 lžíce oleje  | 50 g másla  | 40 g šunky  | 20 g cibule  | 0,2 l bílého vína  |  sůl, pepř  |  vývar  | 300 g brambor  | 1 lžíce petrželky  |  citronová kůra

Postup přípravy receptu Dušené telecí po toskánsku:

Telecí maso nakrájíme na kousky, které opečeme na oleji a másle spolu s drobně nakrájenou šunkou a cibulí, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a pomalu dusíme. Podle potřeby podléváme vývarem. Chvíli před změknutím masa přidáme oloupané kousky nakrájených brambor a dusíme do změknutí. Hotový pokrm dáme na mísu a posypeme směsí strouhané citronové kůry a petrželky.


Fotky receptu Dušené telecí po toskánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené telecí po toskánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !