750 g roštěnce
| olej
| 1 velká cibule
| 200 ml masového vývaru
| 2 červené papriky
| 2 zelené papriky
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| 4 lžíce husté kysané smetany
| Solčanka
Postup přípravy receptu Hovězí paprikové ragú:
Hovězí maso nakrájíme na malé kousky. Na oleji je opečeme ze všech stran, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem a dusíme pod pokličkou. Po 20 minutách přidáme na nudličky nakrájené papriky a dusíme doměkka. Kysanou smetanu smícháme s rajčatovým protlakem, touto směsí zalijeme maso a opět přivedeme k varu. Ragú dochutíme Solčankou a podáváme s těstovinami.
Fotky receptu Hovězí paprikové ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!