Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí plátky v omáčce s červeným vínem

fotka Hovězí plátky v omáčce s červeným vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hovězí plátky v omáčce s červeným vínem:

1 svazek polévkové zeleniny  | 2 cibule  | 1 svazek libečku  | 6 větviček tymiánu  | 2 bobkové listy  | 1 lžíce kuliček černého pepře  | 5 kuliček jalovce  |  sůl  | 1 kg hovězí kýty  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 citron  |  pepř  | 125 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Hovězí plátky v omáčce s červeným vínem:

Polévkovou zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kusy. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme. Bylinky omyjeme. V 1 litru vody povaříme polévkovou zeleninu, cibuli, bylinky, bobkový list, libeček. Vývar ochutíme solí, pepřem a jalovcem. Do vývaru ponoříme omytou hovězí kýtu a 1 hodinu ji v celku přikrytou dusíme. Maso vyjmeme a základ slijeme přes cedník. Z másla a mouky na pánvi umícháme tmavší jíšku. Rozmícháme ji v 500 ml masového vývaru, přilijeme ji ke zbývajícímu vývaru a krátce povaříme. Omyjeme citron, oloupeme jej, nakrájíme na plátky a vložíme do zahuštěného vývaru na 30 minut táhnout. Vše osolíme a opepříme. Nakonec přilijeme červené víno. Hovězí pečeni nakrájíme na plátky a vrátíme je zpět do omáčky prohřát. Jídlo můžeme ozdobit lístky bylinek. Chutná s vařenými bramborami.


Fotky receptu Hovězí plátky v omáčce s červeným vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí plátky v omáčce s červeným vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !