Použité suroviny receptu Hovězí roštěnky po švédsku:
4 hovězí roštěnky
| 100 g slaniny
| 1 lžička kaparů
| 1 smetana ke šlehání
| 1 lžíce polohrubé mouky
| 4 lžičky francouzské hořčice
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Hovězí roštěnky po švédsku:
Maso očistíme, rozklepeme a osolíme. Slaninu a cibuli nakrájíme najemno. Mouku zakvedláme do šlehačky a kapary posekáme nadrobno.
Slaninu zpěníme na oleji, vysmahneme a vhodíme cibuli. Krátce orestujeme, vložíme roštěnky a opečeme z obou stran.
Zalijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme kapary a hořčici a dodusíme do měkka.
Nakonec zavaříme smetanou s moukou.
Fotky receptu Hovězí roštěnky po švédsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!