Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí steak s ančovičkou a sardelovou omáčkou

fotka Hovězí steak s ančovičkou a sardelovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hovězí steak s ančovičkou a sardelovou omáčkou:

100 g másla  | 4 šalotky  | 1 česnek  | 1 šálek šlehačky  | 1 balení ančoviček  | 1 lžíce posekaného čerstvého estragonu  | 500 g svíčkové  | 1 dcl oleje  |  sůl  |  pepř  | 1 kostka maggi  |  jíška

Postup přípravy receptu Hovězí steak s ančovičkou a sardelovou omáčkou:

Osolené a opepřené steaky naložíme do oleje. Opečeme je na směsi másla a oleje a vyjmeme.
Ve výpeku orestujeme najemno posekané šalotky, ančovičky a česnek. Přidáme šlehačku, estragon, maggi a dusíme velice pomalu, cca 10 minut.
Zahustíme jíškou a ještě krátce povaříme.
Podáváme s bagetou nebo opečeným bramborem..


Fotky receptu Hovězí steak s ančovičkou a sardelovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí steak s ančovičkou a sardelovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !