600 g hovězího masa na dušení
| 50 g hladké mouky
| špetka soli, pepře
| 1ks cibule
| 4 stroužky česneku
| 100 g anglické slaniny
| 100-200 ml červeného vína
| špetka tymiánu
| 1 konzerva steril.žampiónů
Postup přípravy receptu Hovězí v omáčce:
Maso pokrájíme na kostky a obalíme je v mouce, soli a pepři a opražme na tuku (ale ne úplně uvařit) do hněda. Maso vyjmeme a do šťávy dáme na drobno nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, na kousky pokrájenou slaninu, tymián. Potom vše smícháme s masem a zalijeme červeným vínem. Dáme péct do trouby. Ještě přidáme žampióny celé, promícháme a hovězí v omáčce dáme znovu na půl hodiny zapéct. Nakonec můžeme nastrouhat třeba i nivu.
Fotky receptu Hovězí v omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!