Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí v omáčce

fotka Hovězí v omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí v omáčce:

600 g hovězího masa na dušení  | 50 g hladké mouky  | špetka soli, pepře  | 1ks cibule  | 4 stroužky česneku  | 100 g anglické slaniny  | 100-200 ml červeného vína  | špetka tymiánu  | 1 konzerva steril.žampiónů

Postup přípravy receptu Hovězí v omáčce:

Maso pokrájíme na kostky a obalíme je v mouce, soli a pepři a opražme na tuku (ale ne úplně uvařit) do hněda. Maso vyjmeme a do šťávy dáme na drobno nakrájenou cibuli, rozdrcený česnek, na kousky pokrájenou slaninu, tymián. Potom vše smícháme s masem a zalijeme červeným vínem. Dáme péct do trouby. Ještě přidáme žampióny celé, promícháme a hovězí v omáčce dáme znovu na půl hodiny zapéct. Nakonec můžeme nastrouhat třeba i nivu.


Fotky receptu Hovězí v omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí v omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !