Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Husa po staročesku se žloutkovou omáčkou

fotka Husa po staročesku se žloutkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Husa po staročesku se žloutkovou omáčkou:

1 mladá husa  | 500 ml sladké smetany  | 6 žloutků  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  šafrán

Postup přípravy receptu Husa po staročesku se žloutkovou omáčkou:

Očištenou, vykuchanou a omytou husu vložíme na pekáč, potřeme česnekem rozetřeným se solí a za mírného podlévání pečeme doměkka. Sádlo, které se z husy vyškvaří, odebíráme, aby nebyla příliš mastná. Svaříme smetanu se žloutky, okořeníme šafránem. Upečenou husu naporcujeme, vypečené sádlo slijeme, zalijeme omáčkou a ještě chvíli povaříme.


Fotky receptu Husa po staročesku se žloutkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husa po staročesku se žloutkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !