Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.10. 2018
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra po cchuansku

fotka Játra po cchuansku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra po cchuansku:

500 g jater  |  škrobová moučka  | 5 lžic oleje  |  hrst sušených hub  | 1 stroužek česneku  | 3 mladé cibulky  | 1 lžička cukru  |  hrst zelených fazolek  |  mletý zázvor  |  pálivá paprika  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 dcl vývaru  | 2 lžíce dezertního vína  | 1 lžička glutasolu

Postup přípravy receptu Játra po cchuansku:

Játra nakrájíme na tenké plátky, obalíme je v škrobové moučce a prudce opečeme na oleji.
Pokrájíme houby, česnek, a cibuli a přidáme k opečeným játrům, osmahneme, přidáme cukr, zázvor, papriku, soj. omáčku, víno, vývar a glutasol. Nakonec přidáme sterilované fazolky. Prohřejeme, promícháme a stáhneme


Fotky receptu Játra po cchuansku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po cchuansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky