8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra v pivní omáčce

fotka Játra v pivní omáčce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Játra v pivní omáčce:

1 kg hovězích jater  | 4 velké cibule  | 2 kostky vývaru  | 500 ml černého piva  | 1 lžíce plnotučné nebo francouzské hořčice  |  pepř, sůl  |  hladká mouka na zahuštění  |  olej  |  vařící voda

Postup přípravy receptu Játra v pivní omáčce:

Na oleji orestujeme téměř do zlatova pokrájenou cibuli, vrstvíme na plátky nakrájená játra, chvíli podusíme a zalijeme horkou vodou. Přidáme kostky vývaru a opepříme. Necháme chvíli v mírném varu a vlijeme černé pivo, přidáme hořčici a mírně pod pokličkou necháme "klokotat". Jsou-li játra měkká, - můžeme je vyjmout a omáčku dokončit, třeba i tyčovým mixérem, nebo je ponechat v omáčce, zahustit závarkem z mouky a vody. Omáčku dobře provaříme a podáváme s rýží, knedlíkem a nebo těstovinami.


Fotky receptu Játra v pivní omáčce:

Játra v pivní omáčce
Játra v pivní omáčce
Játra v pivní omáčce
Fotky vložil: Vikitorie,alenab 
Hodnocení receptu Játra v pivní omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !