Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jatýrka na jehle

fotka Jatýrka na jehle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jatýrka na jehle:

400 g drůbeží játra  | 100 g anglická slanina  | 1 cibule  | 4 ks žampiony  |  olej  |  worcester  |  bobkový list  |  česnek  |  sůl

Postup přípravy receptu Jatýrka na jehle:

Játra omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli a žampiony na plátky, slaninu také na kostky. Napichujeme střídavě na jehlu. Vložíme na rozpálenou pánev. Za stálého otáčení opečeme. Přilijeme trochu vody, přidáme bobkový list, worcester a rozetřený česnek. Šťávou pak přeléváme. Podle chuti lze dosolit.


Fotky receptu Jatýrka na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jatýrka na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles