Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí po marocku

fotka Jehněčí po marocku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí po marocku :

500 g jehněčího masa  | 500 ml hovězího vývaru  | 2-3 cibule  | 200 g sušených švestek bez pecek  | 200 g sušených meruněk  | 1 lžíčka zázvoru  | 1 lžička skořice  | 100 g pražených sekaných mandlí  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Jehněčí po marocku :

Očištěné maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Přilijeme vývar. Přidáme nakrájenou cibuli, přepůlené švestky, meruňky, zázvor, skořici a pepř. Uvedeme do varu a dusíme dokud není maso měkké. Servírujeme zdobené mandlemi, s rýží a tymiánem.



Fotky receptu Jehněčí po marocku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí po marocku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !