Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí po marocku

fotka Jehněčí po marocku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jehněčí po marocku:

750 g jehněčího masa  | 1 lžíce olivového oleje  | 5 lžic hovězího vývaru  | 2 ks cibule  | 200 g sušenýchšvestek bez pecek  | 200 g sušených meruněk  | 1 lžička mletého zázvoru  | 1 lžička skořice  | 100 g pražených sekaných mandlí  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Jehněčí po marocku:

Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na pánvi. Přilijeme vývar. Přidáme nadrobno nakrájenou cibili, přepůlené švestky, meruňky, zázvor, skořici a pepř. Uvedeme do varu a dusíme, dokud není maso měkké. Při podávání ozdobíme mandlemi. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Jehněčí po marocku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí po marocku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !