Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jihofrancouzské bifteky

fotka Jihofrancouzské bifteky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jihofrancouzské bifteky:

4 roštěnky  | 2 cibule  | 1/2 kg brambor  | 1 masox  | dle chuti kmín  | dle potřeby máslo  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Jihofrancouzské bifteky:

Nakrájíme nadrobno 2 středně velké cibule. Oloupeme a omyjeme půl kila brambor a do zapékací misky vymazanou máslem je nakrájíme na tenké plátky. Polovinu brambor navrstvíme do misky, osolíme, okmínujeme a přidáme polovinu nakrájené cibule. Pak vložíme naklepané, osolené a opepřené plátky hovězí roštěné a na to dáme zbytek cibule a brambor. Všechno zalijeme 250 ml masoxu, který si připravíme z kostky. Misku přikryjeme alobalem a ve vyhřáté troubě 220 stupnů pečeme 1 hodinu. Jakmile jsou brambory měkké, sundáme alobal a během 15 minut se opeče zlatá kůrka a můžeme podávat.


Fotky receptu Jihofrancouzské bifteky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihofrancouzské bifteky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !