Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kaviár po židovsku

fotka Kaviár po židovsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kaviár po židovsku:

600 g kuřecích nebo kachních jater  | 4 vejce na tvrdo  | 2 střední cibule  |  kachní sádlo  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Kaviár po židovsku:

Drůbeží játra opláchneme, osušíme a upečeme na roštu nebo na pánvi na drůbežím tuku. Natvrdo uvařená vajíčka rozsekáme nadrobno. Cibule nakrájíme nadrobno a společně s posekanými opečenými játry a posekanými vejci osmahneme. Opepříme a osolíme a podáváme s pečivem či toasty jako studený předkrm.


Fotky receptu Kaviár po židovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaviár po židovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !