Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Klokaní maso se zeleninovým soté

fotka Klokaní maso se zeleninovým soté
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Klokaní maso se zeleninovým soté:

1 kg klokaní maso  | omáčka:  | 1 kedluben  | 1 konzerva sterilovaný hrášek  | dle potřeby: voda nebo vývar  | 1 hlávka květák  | 1 mrkev  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl  | podle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Klokaní maso se zeleninovým soté:

Klokaní maso odblaníme a nakrájíme na větší kostky.

V misce si připravíme soté z hrášku, mrkve, kedlubny a květáku. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Vložíme na rozpálenou pánev, podlijeme trochou vody nebo vývaru a podusíme. Osolíme, opepříme a dáme odležet.

Kostky masa si opražíme na pánvi, zalijeme v pekáči naším soté a dáme péct do trouby na 75 minut na 200 °C.

Klokaní maso se zeleninovým soté podáváme s vařenou kukuřicí.



Fotky receptu Klokaní maso se zeleninovým soté:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klokaní maso se zeleninovým soté
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !