Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí špíz s banánem

fotka Krůtí špíz s banánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí špíz s banánem:

400 g krůtích prsou  | 2 vejce  |  Solamyl  | 4 lžíce mléka  | 2 banány  | 1 paprika  | 2 jarní cibulky  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Krůtí špíz s banánem:

Krůtí prsa rozkrájíme na kousky, které naložíme do omáčky. Tu uděláme tak, že do mísy vyklepneme dvě vajíčka, rozšleháme je, přimícháme mléko, sójovou omáčku, trochu soli a asi lžičku Solamylu. V této směsi necháme maso naložené co nejdéle, nejlépe přes noc. Druhý den kousky masa napícháme na špejle střídavě s kolečky banánu, malými kousky červené papriky a špalíčky jarní cibulky. Špízy položíme na plech potřený olejem a pečeme v troubě při 180 °C, dokud maso nezměkne. Trvá to asi 25-30 minut. Během pečení špízy několikrát obrátíme. Podáváme je s opečeným bramborem.




Fotky receptu Krůtí špíz s banánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí špíz s banánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !