Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí játra s penne

fotka Kuřecí játra s penne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí játra s penne:

350 g kuřecích jater  | 500 g penne  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 50 g ramy  | 2 lžíceq nastrouhané citronové kury  | 2 bobkové listy  | 120 ml červeného vína  | 2 lžíce rajského protlaku  | 2 lžíce ramy ke šlehání  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí játra s penne:

Penne uvaříme podle návodu a udržujeme v teple. Cibuli podusíme na Ramě Culinesse doměkka, přidáme česnek, játra, pomerančovou kůru a bobkové listy. Za míchání asi 3 minuty podusíme. Játra vyjmeme z pánve a do vypečené šťávy přimícháme červené víno, rajčatový protlak a Ramu Cremefine. Na mírném ohni povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Bobkové listy vyjmeme, dáme játra zpět do pánve a krátce prohřejeme. Osolíme, opepříme a podáváme.


Fotky receptu Kuřecí játra s penne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí játra s penne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !