Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí medailonky po zámecku

fotka Kuřecí medailonky po zámecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí medailonky po zámecku:

600 g kuřecích prsíček  |  sůl, bílý pepř  | 15 g hladké mouky  | 3 lžíce oleje  | 20 g másla  | 150 g ananasového kompotu  | 100 g brusinkového kompotu  | 60 g kečupu  | 1 dcl vývaru nebo vody  | 1 dcl červeného vína

Postup přípravy receptu Kuřecí medailonky po zámecku:

Z kuřecích prsíček nakrájíme medailonky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Potom medailonky vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, nakrájený ananas, brusinky, kečup, vývar nebo vodu, červené víno.Promícháme, prohřejeme, podusíme.je-li šťáva řidší, tak zahustíme trochou solamylu, který rozředíme v trošce vody. Příloha: hranolky, americké brambory, krokety.


Fotky receptu Kuřecí medailonky po zámecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí medailonky po zámecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !