Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí řízky se žampiónovým přelivem

fotka Kuřecí řízky se žampiónovým přelivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky se žampiónovým přelivem :

4 kuřecí řízky  | 15 dkg žampionů  |  rostlinný olej  |  sojová omáčka  |  chilli omáčka  |  worcestrová omáčka  |  sladká paprika  |  gyros koření  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky se žampiónovým přelivem :

Kuřecí řízky opatrně naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a gyrosem. Zakápneme worcesterovou omáčkou a dáme prudce osmahnout na olej v pánvi.
Maso otočíme a po krátkém osmahnutí stáhneme teplotu a přidáme nahrubo nakrájené čerstvé žampióny.
Vše pokapeme sladkou sojovou omáčkou a pálivou chilli omáčkou.
Dobře zalijeme klasickou sojovou omáčkou a necháme několik minut dusit pod pokličkou.

Podáváme nejlépe s bramboráčky nebo s hranolky.


Fotky receptu Kuřecí řízky se žampiónovým přelivem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky se žampiónovým přelivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !