Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kysané zelí po alsasku

fotka Kysané zelí po alsasku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kysané zelí po alsasku :

700 g kysaného zelí  | 2 cibule  | 30 g sádla  | 2 jablka  | 250 ml vývaru z masoxu  | 12 hořčičných semínek  | 4 zrnka pepře  | 4 uzené kotlety  | 4 párky  |  bílé víno  |  sůl

Postup přípravy receptu Kysané zelí po alsasku :

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme překrájené zelí, očištěná, oloupaná jablka pokrájená na nudličky a hořčičná semínka a pepř svázané v kousku řídkého plátna a zalijeme vínem a vývarem tak, aby zelí bylo jen potopeno. Přivedeme je k varu. Přidáme uzené kotlety a dusíme pod pokličkou. Párky uvaříme. Měkké zelí rozdělíme na talíře, obložíme je kotletami a párky a podáváme s vařenými barambory.


Fotky receptu Kysané zelí po alsasku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysané zelí po alsasku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !