MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové na švestkách

fotka Vepřové na švestkách
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové na švestkách:

2-3 vepřové plátky  | 450 g sušených švestek  | 450 ml bílého vína  | 45 g másla  | 1-2 polévkové lžíce mouky  |  pepř  |  sůl  | 1 polévková lžíce rybízového džemu  | 280 ml smetany

Postup přípravy receptu Vepřové na švestkách:

Postup přípravy:
Švestky máčíme asi hodinu v bílém víně a pak je dáme do vyhřáté trouby na nízký stupeň, aby více změkly. Pokud jsou již měkké není potřeba dávat do trouby.
Maso obalíme v mouce a opečeme ho na másle. Přidáme polovinu tekutiny, ve které jsme namáčeli švestky, pánev přikryjeme a vaříme na mírném ohni asi 45 minut.
Když je maso měkké, nalijeme tekutinu do malého rendlíku a přivedeme k varu, asi 1*4 necháme odpařit a poté přidáme rybízovou marmeládu. Mícháme do rozpuštění a přidáme smetanu. Opět přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Omáčkou polijeme maso, ohřejeme a přidáme na něj švestky a servírujeme.


Fotky receptu Vepřové na švestkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové na švestkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !