Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Moskevský guláš

fotka Moskevský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Moskevský guláš:

750 g kližky  | 80 g oleje nebo sádla  | 200 g cibule  | 10 g mleté papriky  | 30 g hladké mouky  | 2 lžíce kečupu  | 1/2 l vývaru z masoxu  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Moskevský guláš:

Maso zbavíme tuhých blan a šlach a nakrájíme je na malé kousky. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, papriku, sůl, pepř, podlijeme vývarem a dusíme, až je maso poloměkké. Šťávu necháme zčásti vysmahnout, zaprášíme ji moukou, zasmahneme, přidáme kečup, podlijeme vývarem a dusíme, až je maso měkké. Guláš podáváme s dušenou rýží nebo se slaným pečivem.


Fotky receptu Moskevský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moskevský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !