500 g mletého masa
| 1 žemle
| 1 bílek
| kousek uherského salámu nebo poličanu
| kari
| tymián
| sůl
| 6 středně velkých syrových brambor
| 2 paprikové lusky
| cibule
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Musaka z Belvedéru:
Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenčí plátky - 4 až 5 mm. Polovinu bramborových plátků vějířovitě rozložíme na dno zapékací misky vytřené olejem. Na ně navrstvíme cibuli a papriky krájené na kruhy. Osolíme. Dále naneseme stejnoměrnou vrstvu upraveného mletého masa. Na ni opět vějířovitě naklademe druhou polovinu bramborových plátků. Posolíme a pokropíme olejem. V předehřáté troubě upečeme dorůžova.
Fotky receptu Musaka z Belvedéru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!