Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Opilá kuřecí jatýrka

fotka Opilá kuřecí jatýrka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Opilá kuřecí jatýrka:

800 g kuřecích jater  | 50 ml piva  | 30 ml vodky  |  300 ml mléka  |  2 velké cibule  | 2 kostky slepičího bujonu  | 100 g uzené (anglické) slaniny  |  plátky sýra  |  majoránka, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Opilá kuřecí jatýrka:

Do mléka rozdrobíme kostky bujonu, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, sůl, pepř, majoránku a nakonec přilijeme pivo a vodku. Játra omyjeme a nakrájíme na větší kusy. Přelijeme marinádou a dáme na noc do lednice odležet. Před přípravou játra osušíme na ubrousku a každý kousek zabalíme do slaniny(upevníme párátkem). Závitky rozložíme na vymazaný pekáček a dáme péci. Když je slanina křupavá, každý kousek poklademe plátkem sýra a ještě chvilku zapečeme, až se sýr roztaví.


Fotky receptu Opilá kuřecí jatýrka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilá kuřecí jatýrka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !