Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Panenka na japonský způsob:
400 g panenky
| 2 vejce
| 50 g hladké mouky na obalení masa
| 20 g hladké mouky na výrobu šťávy
| 70 g oleje
| 150 g strouhaných vlašských a lískových ořechů - v poměru 1:1
| dle chuti: sůl a grilovací koření
| 40 g kaparů
| 1/2 dl bílého vína
| dle chuti: mletý pepř
Postup přípravy receptu Panenka na japonský způsob:
Panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a nastrouhaných lískových a vlašských ořechách v poměru 1:1. Osmažíme v oleji na pánvi, přebytečný olej slijeme. Výpek zaprášíme hladkou moukou, krátce osmažíme a zastříkneme vývarem nebo vodou. Krátce podusíme s opečeným masem a rozpůlenými kapary. Nakonec ochutíme bílým vínem a solí.
Fotky receptu Panenka na japonský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!