Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou

fotka Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou:

1 kg jehněčí kýty  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce zelené petrželové nati  | 2 lžíce Spaku Aceto Balsamico Di Modena  | 1 lžíce kapary  | 300 g slaniny  | 250 g Spak česnekové omáčky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou:

Jehněčí kýtu osolíme a opepříme. Česnek, balsamikový ocet, petrželovou nať a kapary vložíme do mixéru a vytvoříme hladkou pastu, kterou jehněčí kýtu ze všech stran potřeme. Kýtu zabalíme do plátků anglické slaniny a pevně svážeme provázkem. Pečeme při 150°C za občasného podlévání cca 90 minut.
Podáváme přelité SPAK Česnekovou omáčkou


Fotky receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se studenou česnekovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jehněčí kýta v anglickém obalu se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !