Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené bylinkové kuře

fotka Pečené bylinkové kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené bylinkové kuře:

1 kuře  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička sušeného tymiánu  | 1 lžička sušené šalvěje  | 1 lžička sušené majoránky  | 1 svazek zelené petrželky  |  máslo  |  bylinková sůl

Postup přípravy receptu Pečené bylinkové kuře:

Kuře posypeme bylinkovou solí. Do vnitřku kuřete vložíme jemně posekanou petrželku a směs ostatních sušených bylinek, jemně nasekané stroužky česneku a kousek másla. Naplněné kuře vložíme do pekáče, podlijeme malým množstvím vody a do pekáče přidáme ještě několik oříšků másla a na kostičky pokrájenou cibuli. Dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C. Během pečení kuře poléváme vypečenou šťávou. Dle velikosti kuřete pečeme 60 - 80 minut. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší


Fotky receptu Pečené bylinkové kuře:

Pečené bylinkové kuře
Pečené bylinkové kuře
Pečené bylinkové kuře
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Pečené bylinkové kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !