Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené bylinkové kuře

fotka Pečené bylinkové kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené bylinkové kuře:

1 kuře  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička sušeného tymiánu  | 1 lžička sušené šalvěje  | 1 lžička sušené majoránky  | 1 svazek zelené petrželky  |  máslo  |  bylinková sůl

Postup přípravy receptu Pečené bylinkové kuře:

Kuře posypeme bylinkovou solí. Do vnitřku kuřete vložíme jemně posekanou petrželku a směs ostatních sušených bylinek, jemně nasekané stroužky česneku a kousek másla. Naplněné kuře vložíme do pekáče, podlijeme malým množstvím vody a do pekáče přidáme ještě několik oříšků másla a na kostičky pokrájenou cibuli. Dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C. Během pečení kuře poléváme vypečenou šťávou. Dle velikosti kuřete pečeme 60 - 80 minut. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší


Fotky receptu Pečené bylinkové kuře:

Pečené bylinkové kuře
Pečené bylinkové kuře
Pečené bylinkové kuře
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Pečené bylinkové kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !