Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečený bažant s cibulkou

fotka Pečený bažant s cibulkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečený bažant s cibulkou:

1 bažant  | 150 g slaniny  | 50 g másla  | 1 malá cibule  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pečený bažant s cibulkou:

Očištěného bažanta opláchneme a osušíme, osolíme a prsíčka protáhneme 50 g slaniny. Další kousek slaniny vložíme dovnitř s kouskem másla a malou cibulkou, kterou potom po upečení vyjmeme.

Na pekáči rozehřejeme 80 g másla a zbytek slaniny (celkem 80 g slaniny) a bažanta položíme prsíčky dolů na pekáč. Mírně podlijeme, přidáme 3 celé pepře a za občaného natírání máslem, polévání vypečenou šťávou a podlévání vývarem pečeme do červena. Potom obrátíme a pečeme po druhé straně.

Pepř vyjmeme, měkkého bažanta nastříháme na porce a podáváme s opékanými brambory a kompotem.


Fotky receptu Pečený bažant s cibulkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený bažant s cibulkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !