Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plíčky na smetaně

fotka Plíčky na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Plíčky na smetaně:

500 g vepřových plic  | 100 g kořenové zeleniny  | 60 g cibule  | 40 g oleje  | 40 g hladké mouky  | 10 g cukru  | 2 dl smetany  | 1 lžička hořčice  |  nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Plíčky na smetaně:

Očištěné rozkrojené plíce opláchneme ve studené vodě, vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou, přidáme 1 bobkový list, 5 zrnek nového koření, 5 zrnek celého pepře a vaříme. Měkké plíce rozkrájíme na drobné kousky. Kořenovou zeleninu a cibuli rozkrájíme nadrobno, dáme do kastrolu se zahřátým olejem a osmažíme dorůžova. Na osmaženou zeleninu vsypeme mouku a opražíme. Zředíme vývarem z plíček, dobře rozmícháme a povaříme. Povařenou šťávu scedíme, zeleninu zbavíme koření a rozmixujeme do šťávy. Přidáme hořčici, smetanu, podle chuti přisladíme, přikyselíme nebo přisolíme, vmícháme rozkrájené plíčky a povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Plíčky na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plíčky na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !